GDPR

Jonnas Städ AB

Vi skyddar dina personuppgifter!


GDPR General Data Protection Regulation en ny dataskyddslag som gäller f o m 2018-05-25 inom EU och den ersätter den svenska personuppgiftslagen.


Det är viktigt för oss på Jonnas Städ att du som kund hos oss känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Jonnas Städ är öppen med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av data som vi sparar hos oss. Dina personuppgifter får vi igenom att du fyller i formulär, intresseanmälan samt när du bokar tjänster/service och blir privat- eller företagskund hos Jonnas Städ. Dina uppgifter behandlas också för att uppfylla rättsliga skyldigheter som vi på Jonnas städ har, det innebär att redovisa uppgifter till skatteverket vid RUT-tjänster.


När du besöker Jonnas Städs hemsida, lagras webbstatistik för att säkra den tekniska funktionaliteten och användningen av nätet. Jonnas Städ använder även statistiken för att få en inblick i webbesökarnas användarupplevelser och för att utveckla sin webbplats. Jonnas Städ hanterar och analyserar uppgifter om användning. samlar in och analyserar bland annat följande uppgifter om besökarna på Jonnas Städs webbplats: IP-adress, webbläsare, operativsystem, inloggningssätt och besökta sidor Uppgifterna används inte för att identifiera enskilda besökare på Jonnas Städs hemsida.


I samband med att du blir kund hos Jonnas Städ genom samtal eller via Jonnas Städs hemsida samtycker du till att Jonnas Städ använder din personuppgifter i syfte att erbjuda dig de tjänster som Jonnas Städ tillhandahåller.


Du kan när som helst återkalla ditt samtycke hos Jonnas Städ. Om du vill återkalla ditt samtycke, skickar du in en återkallelse per post till oss på Jonnas Städ.



Copyright © All Rights Reserved