Privatperson

Jonnas Städ AB

Hemstädning


Bastjänsten Hemstädning omfattar städning, strykning och tvätt. Du som kund har samma person som kommer hem till dig på samma veckodag och utför de tjänster du själv har specifierat eller så kan du välja vårt eget Hemstädspaket. Som kund hos oss väljer du självklart både utförande och tidsomfattning.Flyttstädning


Alla som någon gång har flyttat vet hur mycket arbete det medför, därför kan det vara skönt att någon annan tar hand om städningen. Flytta ut era saker och lämna över resten till oss.

Vi lämnar självklart STÄDGARANTI på utfört arbete.

Storstädning/Visningsstäd


En storstädning lägger grunden för ett vackert, fräscht och välkomnande hem och underlättar den vanliga veckostädningen.

.Är du på väg att sälja ditt hem och första visningen väntar runt hörnet.

Vi på Jonnas städ hjälper gärna till att städa din bostad så att du kan visa upp den från den bästa sidan. 

Ett snyggt hem säljer bättre. Visningsstäd skapar ett fräscht och välstädat hem med fokus på de platser som är i blickfånget.

Fönsterputs


Rena  fönster ger ett gott intryck på de som besöker ditt hem och ni kan njuta av utsikten.

Vi har även tillgång till

High - Flow system - när Fönsterputs är som bäst!

 Jonnas Städ


En service partner i tiden


Kommunikationen är en viktig del av vårt arbete, och vi har alltid en dialog och ett nära samarbete med dig som kund/beställare om förväntad kvalitet, städningens upplägg och innehåll samt pris enligt gällande marknadsvärde.


I våra uppdrag verkar vi som ett väl sammansvetsat lag och tillsammans levererar vi efterfrågade tjänster i rätt tid och till rätt utförande.

Copyright © All Rights Reserved