Företag

Jonnas Städ AB

Kontorsstädning


Ett välstädat kontor ger ett gott intryck på era besökare och en välstädad arbetsplats ger en god arbetsmiljö för era medarbetare.

 


Fastighetsskötsel


Bra service till rimligt pris

Skötsel av en fastighet kan innebära olika saker beroende på kundens behov och typen av fastighet. Oftast handlar det om städservice riktad mot flerbostadshus med gemensamma utrymmen som trappor, hissar och tvättstuga.


Specialstädning


Specialstädning kan behövas vid olika tillfällen. Det kan gälla en städning då någon lämnat en hyreslägenhet i all hast utan att rengöra den.

Det finns situationer då vanlig rengöring inte är tillräcklig och det krävs professionell lokalvård

Ta gärna kontakt med oss för att få veta mer om specialstädning, pris och våra andra tjänster.


Byggstäd


Anlita kunniga städare efter renovering och ombyggnad så kan du gå vidare direkt och börja utnyttja dina uppfräschade lokaler på en gång utan att behöva oroa dig för att damm eller tejp finns kvar i rummen.

 Jonnas Städ


En service partner i tiden


Kommunikationen är en viktig del av vårt arbete, och vi har alltid en dialog och ett nära samarbete med dig som kund/beställare om förväntad kvalitet, städningens upplägg och innehåll samt pris enligt gällande marknadsvärde.


I våra uppdrag verkar vi som ett väl sammansvetsat lag och tillsammans levererar vi efterfrågade tjänster i rätt tid och till rätt utförande.

Copyright © All Rights Reserved